Nástroje pro analýzu trajektorií molekulárně dynamických simulací - Illík, Viktor (2016)
Táto bakalárska práca je zameraná na vývoj nových nástrojov na analýzu trajektórií MD simulácií balíkom programov CATs. V práci bol kladený dôraz na výpočet a analýzu molekulových povrchov SASA a SESA a na histogramovú štatistiku.