Analýza funkce ARR1 v Arabidopsis růst kořenů - Bilanovičová, Veronika (2016)
Tato bakalářská práce má v úmzslu studovat regulátor odpovědi B-typu, ARR1, důležitý komponent při cytokinínové signaliyaci a růstu kořenu u Arabidopsis. V půběhu experimentů budu zodpovědná za produkci vzorků určených ke komparativním proteomickým studiím a budu používat vybrané markrové geny k analýze jak deficit ARR1 vplývá na cztokinínovou signalizaci a mitotickou aktivitu v kořenech.