Zhodnocení výtěžnosti vzorků zpracovaných technikou cytobloku a porovnání jednotlivých metod zpracování - Kiliánová, Kamila (2016)
Práce se zabývá studiem techniky cytobloku, používané při zpracování tekutých vzorků. Metod přípravy je několik, v bakalářské práci jsem se zaměřila na tři z nich. Obecná část je zaměřena na všeobecné poznatky o cytologii a dále pak na charakteristiku výpotků, se zaměřením na výpotky pleurální. Praktická část je věnována jednotlivým metodám zpracování, jejichž vyhodnocení je v závěrečné, experimentální části.