Spodnotournaiská konodontová fauna v Lesním lomu v Brně-Líšni - Cígler, Vojtěch (2016)
Bakalářská práce řeší na základě konodontové fauny biostratigrafické poměry spodnotournaiských křtinských vápenců v Lesním lomu. Byly vytvořeny 3 litostratigrafické profily, ze kterých bylo odebráno 8 vzorků. Na základě nalezených konodontových elementů byly v profilu určeny zóny Siphonodella jii a Siphonodella sandbergi. U všech vzorků byla určena biofacie siphonodello-polygnathová.