Současný stav a paleontologie neogenní lokality Mušlov - Turek, Tomáš (2016)
Cílem bakalářské práce je paleontologické a tafonomické zpracování lokality Mušlov. Při terénním průzkumu byl vytipován a odkryt profil, z kterého byl odebrán paleontologický materiál. Při systematickém zpracování materiálu byly nalezeny třídy Gastropoda, Bivalvia, Scaphopoda, Rhynchonellata, Anthozoa, Actinopterygii a Chondrichthyes. Tyto fosílie jsou stratigraficky zařazeny do svrchního badenu.