Model subsidenční a termální historie sedimentů vrtu Dambořice 1 - Vaculík, Zbyněk; Geršlová, Eva, 1972-; Masarykova univerzita. Ústav geologických věd (2016)
Model subsidenční a termální historie sedimentů vrtu Dambořice 1 Cílem této bakalářské práce bylo sestrojit 1D model teplotní historie vrtu Dambořice 1, který se nachází v oblasti Dambořické vrchoviny vnějších Západních Karpat a posoudit možný teplotní gradient během paleozoika. Byl nakreslen grafický sedimentární profil vrtu, vypsána data z archivních zpráv a sestrojen 1D model teplotní historie v programu Petromod firmy Schlumberger.
Subsidence and thermal history of the Dambořice 1 borehole The aim of this study was to make a subsidence and thermal history of the Dambořice 1 borehole which is situated in area of the Damborice higlands in the Outer Western Carpathians and survey thermal gradient in the paleozoic era. It was painted graphic sedimentary profile of the borehole. It was written data from the archival reports and built 1D model of the thermal history using program Petromod 1D software (Schlumberger).
Vedoucí práce: Eva Geršlová
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 2016
Keywords: vrty -- Česko; dril holes -- Czechia; Dambořice (Česko); Dambořice (Czechia); bakalářské práce; bachelor's theses