Model subsidenční a termální historie sedimentů vrtu Dambořice 1 - Vaculík, Zbyněk (2016)
Model subsidenční a termální historie sedimentů vrtu Dambořice 1 Cílem této bakalářské práce bylo sestrojit 1D model teplotní historie vrtu Dambořice 1, který se nachází v oblasti Dambořické vrchoviny vnějších Západních Karpat a posoudit možný teplotní gradient během paleozoika. Byl nakreslen grafický sedimentární profil vrtu, vypsána data z archivních zpráv a sestrojen 1D model teplotní historie v programu Petromod firmy Schlumberger.