Přínosy a rizika GMO /
Cílem této práce bylo shrnout základní informace o geneticky modifikovaných organismech se zaměřením na geneticky modifikované potraviny. Teoretická část pojednává o historii, legislativě, konzumaci a pěstovaní se zaměřením na přínosy i rizika těchto potravin. Praktická část se zabývá vyhodnocením p...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2016
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/394718/lf_m/ |
LEADER | 03443ctm a22006377i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | MUB01006368756 | ||
003 | CZ BrMU | ||
005 | 20210421124414.0 | ||
008 | 160616s2016 xr ||||| |||||||||||cze d | ||
STA | |a POSLANO DO SKCR |b 2016-08-11 | ||
035 | |a (ISMU-VSKP)288320 | ||
040 | |a BOD114 |b cze |e rda |d BOD002 | ||
072 | 7 | |a 613 |x Hygiena. Lidské zdraví |2 Konspekt |9 14 | |
080 | |a 604.6 |2 MRF | ||
080 | |a 613.2 |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Krutilová, Růžena |% UČO 394718 |4 dis |* [absolvent LF MU] | |
242 | 1 | 0 | |a Benefits and risks of GMO |y eng |
245 | 1 | 0 | |a Přínosy a rizika GMO / |c Růžena Krutilová |
264 | 0 | |c 2016 | |
300 | |a 111 stran | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
500 | |a Vedoucí práce: Aleš Peřina | ||
502 | |a Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Lékařská fakulta, 2016 | ||
520 | 2 | |a Cílem této práce bylo shrnout základní informace o geneticky modifikovaných organismech se zaměřením na geneticky modifikované potraviny. Teoretická část pojednává o historii, legislativě, konzumaci a pěstovaní se zaměřením na přínosy i rizika těchto potravin. Praktická část se zabývá vyhodnocením průzkumu o vědomostech a postojích, souvisejících s genetickou modifikací, u studentů vysokých škol. |% cze | |
520 | 2 | 9 | |a The aim of this diploma thesis was to summarize the basic information about genetically modified organisms, specially about genetically modified foods. The theoretical part deals with the history, legislation, consumption and cultivation. It focuses on the benefits and risks of these foods. The practical part presents the evaluation of the research on university student´s knowledge and attitudes related to the genetic modification. |9 eng |
650 | 0 | 7 | |a geneticky modifikované organismy |2 czmesh |
650 | 0 | 7 | |a geneticky modifikované potraviny |7 ph165196 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a transgenoze |7 ph183325 |2 czenas |
650 | 0 | 9 | |a genetically modified foods |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a transgenosis |2 eczenas |
650 | 0 | 2 | |a Organisms, Genetically Modified |
655 | 7 | |a diplomové práce |7 fd132022 |2 czenas | |
655 | 9 | |a master's theses |2 eczenas | |
658 | |a Specializace ve zdravotnictví |b Nutriční specialista |c LF N-SZ NUT (NUT) |2 CZ-BrMU | ||
700 | 1 | |a Peřina, Aleš, |d 1973- |7 xx0026816 |% UČO 18452 |4 ths | |
710 | 2 | |a Masarykova univerzita. |b Ústav podpory a ochrany zdraví |7 mub20211111458 |4 dgg | |
856 | 4 | 1 | |u http://is.muni.cz/th/394718/lf_m/ |
CAT | |c 20160616 |l MUB01 |h 0420 | ||
CAT | |a GREGROVA |b 02 |c 20160719 |l MUB01 |h 1112 | ||
CAT | |c 20160811 |l MUB01 |h 1146 | ||
CAT | |a HANAV |b 02 |c 20160907 |l MUB01 |h 1356 | ||
CAT | |a HANAV |b 02 |c 20170823 |l MUB01 |h 1628 | ||
CAT | |a HANAV |b 02 |c 20180802 |l MUB01 |h 1152 | ||
CAT | |a VARTECKAX |b 02 |c 20210421 |l MUB01 |h 1244 | ||
CAT | |a VARTECKAX |b 02 |c 20210422 |l MUB01 |h 0920 | ||
CAT | |a BATCH-UPD |b 02 |c 20210422 |l MUB01 |h 0920 | ||
CAT | |a BATCH-UPD |b 02 |c 20210423 |l MUB01 |h 2355 | ||
CAT | |c 20210614 |l MUB01 |h 1019 | ||
CAT | |c 20210614 |l MUB01 |h 2006 | ||
CAT | |a BATCH |b 00 |c 20210724 |l MUB01 |h 1246 | ||
LOW | |a POSLANO DO SKCR |b 2016-08-11 | ||
994 | - | 1 | |l MUB01 |l MUB01 |m VYSPR |1 KUK |a Knihovna univ. kampusu |2 SKLAD |b KUK - sklad |3 LF-K-11252 |6 3147067783 |5 3147067783 |8 20160719 |f 71 |f Prezenční SKLAD |r 20160719 |s převod |
AVA | |a MED50 |b KUK |c KUK - sklad |d LF-K-11252 |e available |t K dispozici |f 1 |g 0 |h N |i 0 |j SKLAD |