Přínosy a rizika GMO /

Cílem této práce bylo shrnout základní informace o geneticky modifikovaných organismech se zaměřením na geneticky modifikované potraviny. Teoretická část pojednává o historii, legislativě, konzumaci a pěstovaní se zaměřením na přínosy i rizika těchto potravin. Praktická část se zabývá vyhodnocením p...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Krutilová, Růžena (Autor práce)
Další autoři: Peřina, Aleš, 1973- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2016
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/394718/lf_m/
Obálka
LEADER 03443ctm a22006377i 4500
001 MUB01006368756
003 CZ BrMU
005 20210421124414.0
008 160616s2016 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2016-08-11 
035 |a (ISMU-VSKP)288320 
040 |a BOD114  |b cze  |e rda  |d BOD002 
072 7 |a 613  |x Hygiena. Lidské zdraví  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 604.6  |2 MRF 
080 |a 613.2  |2 MRF 
100 1 |a Krutilová, Růžena  |% UČO 394718  |4 dis  |* [absolvent LF MU] 
242 1 0 |a Benefits and risks of GMO  |y eng 
245 1 0 |a Přínosy a rizika GMO /  |c Růžena Krutilová 
264 0 |c 2016 
300 |a 111 stran 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Vedoucí práce: Aleš Peřina 
502 |a Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Lékařská fakulta, 2016 
520 2 |a Cílem této práce bylo shrnout základní informace o geneticky modifikovaných organismech se zaměřením na geneticky modifikované potraviny. Teoretická část pojednává o historii, legislativě, konzumaci a pěstovaní se zaměřením na přínosy i rizika těchto potravin. Praktická část se zabývá vyhodnocením průzkumu o vědomostech a postojích, souvisejících s genetickou modifikací, u studentů vysokých škol.  |% cze 
520 2 9 |a The aim of this diploma thesis was to summarize the basic information about genetically modified organisms, specially about genetically modified foods. The theoretical part deals with the history, legislation, consumption and cultivation. It focuses on the benefits and risks of these foods. The practical part presents the evaluation of the research on university student´s knowledge and attitudes related to the genetic modification.  |9 eng 
650 0 7 |a geneticky modifikované organismy  |2 czmesh 
650 0 7 |a geneticky modifikované potraviny  |7 ph165196  |2 czenas 
650 0 7 |a transgenoze  |7 ph183325  |2 czenas 
650 0 9 |a genetically modified foods  |2 eczenas 
650 0 9 |a transgenosis  |2 eczenas 
650 0 2 |a Organisms, Genetically Modified 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
658 |a Specializace ve zdravotnictví  |b Nutriční specialista  |c LF N-SZ NUT (NUT)  |2 CZ-BrMU 
700 1 |a Peřina, Aleš,  |d 1973-  |7 xx0026816  |% UČO 18452  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Ústav podpory a ochrany zdraví  |7 mub20211111458  |4 dgg 
856 4 1 |u http://is.muni.cz/th/394718/lf_m/ 
CAT |c 20160616  |l MUB01  |h 0420 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20160719  |l MUB01  |h 1112 
CAT |c 20160811  |l MUB01  |h 1146 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20160907  |l MUB01  |h 1356 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20170823  |l MUB01  |h 1628 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20180802  |l MUB01  |h 1152 
CAT |a VARTECKAX  |b 02  |c 20210421  |l MUB01  |h 1244 
CAT |a VARTECKAX  |b 02  |c 20210422  |l MUB01  |h 0920 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20210422  |l MUB01  |h 0920 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20210423  |l MUB01  |h 2355 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1019 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 2006 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1246 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2016-08-11 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 LF-K-11252  |6 3147067783  |5 3147067783  |8 20160719  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20160719  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d LF-K-11252  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD