Obliba a dostupnost lokálních potravin /
Práce se zabývá definicí pojmu lokální potraviny, jejich oblibou a také jejich výhodami a nevýhodami. V kapitole o dostupnosti jsou představeny různé možnosti nákupu těchto potravin, popsány jsou také značky na potravinách. Praktická část zkoumá, jak jsou lokální potraviny chápány, zda je respondent...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2016
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/395500/lf_m/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | LF-K-11681 | 3147070166 |