Obliba a dostupnost lokálních potravin /

Práce se zabývá definicí pojmu lokální potraviny, jejich oblibou a také jejich výhodami a nevýhodami. V kapitole o dostupnosti jsou představeny různé možnosti nákupu těchto potravin, popsány jsou také značky na potravinách. Praktická část zkoumá, jak jsou lokální potraviny chápány, zda je respondent...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Crhová, Monika (Autor práce)
Další autoři: Daňková, Zdeňka, 1978- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2016
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/395500/lf_m/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-11681 3147070166