Obsahová analýza učebnic pro ZŠ vzhledem k výživě - Martiník, Filip (2016)
Tato bakalářská práce se zabývá obsahovou analýzou učebnic 1. a 2. stupně základní školy z pohledu výživy. Cílem práce je zanalyzovat nejen samotný obsah učiva, které se týká výživy, ale také odbornou správnost učiva o výživě, které se v učebnicích vyskytuje.