Raw food versus cooked food /
Tato práce se zabývá problematikou syrové stravy a jejím významem ve výživě člověka. Úvodní kapitoly nabízí stručný přehled alternativních výživových směrů, mezi něž raw food spadá, včetně historického vývoje toho stylu samotného. Cílem práce je shromáždit veškeré dosavadní poznatky o tomto způsobu...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2016
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/424863/lf_b/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | LF-K-13689 | 3147072396 |