Zlomeniny kosti pažní - Zemánková, Štěpánka (2016)
Bakalářská práce je svým obsahem zaměřena na zlomeniny kosti pažní. V teoretické části práce je komplexní přehled o problematice úrazů, které zapříčiňují vznik fraktury humeru, dále ošetřovatelský proces u pacienta po operaci zlomeniny humeru a pád a jeho prevence. Empirická část je zpracována pomocí kvantitativního výzkumu, metodou nahlížení do dokumentací. Cílem je zmapovat nejčastější příčiny zlomenin kosti pažní, nejčastější komplikace a délku hospitalizace.