Starostlivosť o pacientov po aplikácii Hallo-fixácie - Bušová, Barbora (2016)
Bakalárska práca je zameraná na ošetrovateľskú starostlivosť o pacientov po aplikácii Hallo-fixácie. Obsah práce je rozdelený do dvoch častí (teoretickej a empirickej). V teoretickej časti je definovaná problematika poranení krčnej chrbtice, diagnostika, liečba a oblasti ošetrovateľskej starostlivosti o pacientov po aplikácii Hallo-fixácie. Empirická časť je zhotovená na základe kvantitatívnej metódy, prostredníctvom dotazníkového šetrenia. Zaoberá sa problematikou aplikovania Hallo-fixácií a špecifikami ošetrovateľskej starostlivosti o pacientov po jej aplikovaní. Súčasťou empirickej časti je prieskumné šetrenie, interpretácia dát, analýza výsledkov a návrh riešenia zistených nedostatkov.