Stravovací návyky u dětí mladšího školního věku - Vašendová, Karolína (2016)
Bakalářská práce je zaměřena na stravovací návyky dětí mladšího školního věku. Skládá se z teoretické a empirické části. Hlavním cílem práce bylo zmapování návyků snídaní a svačin žáků 5. tříd. základní školy.