Časoprostorové vzorce aktivit vysokoškolských studentů v Brně - Fasurová, Tereza (2016)
Tato diplomová práce se zabývá časoprostorovými vzorci aktivit vysokoškolských studentů na území města Brna. Jako základní metody výzkumu k této práci byly použity časoprostorové rozpočty v kombinaci se semistrukturovanými rozhovory. Výzkum byl proveden pouze s malým vzorkem studentů a pomohl odhalit jejich časoprostorové chování. Výsledky byly zhodnoceny a interpretovány především pomocí tabulek, grafů, map a jejich popisem. V závěrečné části práce byly popsány společné rysy vzorců jednotlivých studentů a jejich působení na město Brno.