Změny prostorových frekvencí v závislosti na druhu amblyopie - Spurná, Gabriela (2016)
Práce je věnována problematice změn kontrastní citlivosti u amblyopických pacientů. Obsahuje popis, dělení, diagnostiku a léčbu amblyopie, věnuje se také neuroanatomické stavbě vizuálního systému a tématu kontrastní citlivosti.