Ortoptická diagnostika pacienta s konkomitujícím strabismem - Nováková, Pavla (2016)
Tato bakalářská práce se zabývá ortoptickou diagnostikou pacienta s konkomitujícím strabismem. V úvodní kapitole je popsáno rozdělení strabismu. Další kapitoly se zabývají jednotlivými druhy šilhání. Hlavní část je věnována ortoptickému vyšetřování a výsledky u pacienta s konkomitujícím šilháním. Následně jsou zmíněna doplňující vyšetření.