Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Guidlines for training communi...
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Guidlines for training community health workers in nutrition
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Angličtina
Vydáno:
Geneva :
World Health Organization,
1986
Vydání:
Second edition
Témata:
komunitní ošetřovatelství
nutraceutika
community nursing
nutraceuticals
kolektivní monografie
collective monographs
Přejít na ObalkyKnih.cz
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
121 stran : ilustrace
ISBN:
92-4-154210-1
Podobné jednotky
Functional foods : the connection between nutrition, health, and food science /
Vydáno: (2014)
Nutraceuticals : efficacy, safety, and toxicity /
Vydáno: (2016)
Sacharidy pro funkční potraviny : probiotika - prebiotika - symbiotika /
Autor: Kvasničková, Alexandra, 1953-
Vydáno: (2000)
Plant-based functional foods and phytochemicals : from traditional knowledge to present innovation /
Vydáno: (2021)
Funkční potraviny
Autor: Zíma, Petr
Vydáno: (2007)
×
Načítá se...