Animal revolution : changing attitudes toward speciesism /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ryder, Richard D., 1940- (Author)
Format: Book
Language:English
Published: Oxford : Berg, 2000
Edition:Revised and updated edition
Subjects:
LEADER 01903nam a22004937i 4500
001 MUB01006367441
003 CZ BrMU
005 20160831102755.0
008 160601s2000 xxk||||| |||||||||||eng d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2016-08-11 
020 |a 1-85973-330-1  |q (Paper) 
020 |a 978-1-85973-330-1  |q (dotisk) 
040 |a BOD001  |b cze  |e rda 
072 7 |a 17  |x Etika. Morální filozofie  |2 Konspekt  |9 5 
080 |a 351.765  |2 MRF 
080 |a 636.08:179.3  |2 MRF 
080 |a 179.3  |2 MRF 
080 |a 17  |2 MRF 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
100 1 |a Ryder, Richard D.,  |d 1940-  |7 mub2016925016  |4 aut 
245 1 0 |a Animal revolution :  |b changing attitudes toward speciesism /  |c Richard D. Ryder 
250 |a Revised and updated edition 
264 1 |a Oxford :  |b Berg,  |c 2000 
300 |a viii, 284 stran :  |b ilustrace 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
650 0 7 |a práva zvířat  |7 ph115910  |2 czenas 
650 0 7 |a životní pohoda zvířat  |7 ph136873  |2 czenas 
650 0 7 |a člověk a zvíře  |7 ph128185  |x etické a morální aspekty  |2 czenas 
650 0 9 |a animal rights  |2 eczenas 
650 0 9 |a animal welfare  |2 eczenas 
650 0 9 |a human-animal relationships  |x ethical and moral aspects  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
655 9 |a monographs  |2 eczenas 
CAT |a RENATA  |b 02  |c 20160601  |l MUB01  |h 1127 
CAT |a SVOBODOVA  |b 02  |c 20160606  |l MUB01  |h 1224 
CAT |a PTICHA  |b 02  |c 20160607  |l MUB01  |h 0909 
CAT |c 20160811  |l MUB01  |h 1146 
CAT |a PTICHA  |b 02  |c 20160831  |l MUB01  |h 1027 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2016-08-11 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |5 2571606099  |4 Zakázka 2805  |8 20160601  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 20160601  |s grant1100 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |e unavailable  |t Není k dispozici  |f 1  |g 1  |h N  |i 0  |j VYBER