Valeur et bi-axialité saussuriennes, théorie de la médiation, détermination nominale et nom propre: la structure (encore) en question - Mjachký, Juraj; Hoskovec, Tomáš, 1960-; Masarykova univerzita. Ústav jazykovědy a baltistiky (2016)
Disertační práce je pokusem o uchopení jmenných determinantů a vlastního jména ve francouzštině v rámci saussurovské sémiologické struktury
The present doctoral thesis proposes the apprehension of nominal determinants and the proper name in French through the saussurean semiological structure
Vedoucí práce: Tomáš Hoskovec
Dizertace (Ph.D.)--Masarykova univerzita, Filozofická fakulta, 2016
Keywords: francouzština; sémiotika; vlastní jména; French language; proper names; semiotics; disertace; dissertations