Valeur et bi-axialité saussuriennes, théorie de la médiation, détermination nominale et nom propre: la structure (encore) en question - Mjachký, Juraj (2016)
Disertační práce je pokusem o uchopení jmenných determinantů a vlastního jména ve francouzštině v rámci saussurovské sémiologické struktury