Interakce proteinů p53, IFI16 a 14-3-3 s křížovými strukturami in vitro a in vivo - Coufal, Jan (2016)
Tato práce se zabývá proteiny p53, IFI16 a 14-3-3, které jsou zahrnuty v nejrůznějších signálních drahách a interagují s DNA. Práce je zaměřena na interakci zmíněných proteinů s DNA a s křížovými strukturami in vitro a in vivo.