Dlouhodobý přístup k pacientům s výskytem záchvatů po resekčním epileptochirurgickém výkonu - Ryzí, Michal (2016)
Hlavním cílem disertační práce byla analýza dlouhodobého výsledku a léčebného přístupu k pacientům se záchvaty v prvním roce po resekčním epileptochirurgickém zákroku.