Vliv genetického pozadí na frekvenci rekombinace v úseku cn-vg druhého chromosomu přírodních populací Drosophila melanogaster /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hofmanová, Jiřina, 1950- (Dissertant)
Other Authors: Cetl, Ivo, 1924-2008 (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1973
Subjects:
Cover Image
LEADER 02072ntm a22004937i 4500
001 MUB01006363144
003 CZ BrMU
005 20160401110731.0
008 160401s1973 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2016-08-11 
040 |a BOD035  |b cze  |e rda 
072 7 |a 575  |x Obecná genetika. Obecná cytogenetika. Evoluce  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 581.169  |2 MRF 
080 |a 576.316  |2 MRF 
080 |a 595.773.4  |2 MRF 
100 1 |a Hofmanová, Jiřina,  |d 1950-  |7 xx0074130  |% UČO 28834  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv genetického pozadí na frekvenci rekombinace v úseku cn-vg druhého chromosomu přírodních populací Drosophila melanogaster /  |c Jiřina Hofmanová-Kůsová 
264 0 |c 1973 
300 |a 94 listů :  |b 1 barevná fotografie +  |e 1 příloha 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Vedoucí práce: I. Cetl 
502 |a Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 1973 
650 0 7 |a Drosophila melanogaster  |x genetika  |2 czmesh 
650 0 7 |a chromozomy hmyzu  |2 czmesh 
650 0 7 |a rekombinace genetická  |2 czmesh 
650 0 2 |a Drosophila melanogaster 
650 0 2 |a Chromosomes, Insect 
650 0 2 |a Recombination, Genetic 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
700 1 |a Cetl, Ivo,  |d 1924-2008  |7 jk01020628  |4 ths 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně  |7 kn20010709352  |4 dgg 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20160401  |l MUB01  |h 1107 
CAT |c 20160811  |l MUB01  |h 1144 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20180814  |l MUB01  |h 1336 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1018 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 2005 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1245 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2016-08-11 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 PřF-K-12090  |6 3285009043  |5 3285009043  |8 20160401  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20160401  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d PřF-K-12090  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD