Praha a Brno /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Sádlo, Jiří, 1958- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Kodudek, 2015
Subjects:
LEADER 01600nam a22003977i 4500
001 MUB01006361474
003 CZ BrMU
005 20160401124148.0
008 160310s2015 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2016-08-11 
015 |a cnb002770138 
020 |a 978-80-906311-0-6 
040 |a BOD001  |b cze  |e rda 
072 7 |a 821.162.3-3  |x Česká próza  |2 Konspekt  |9 25 
080 |a 821.162.3-32  |2 MRF 
100 1 |a Sádlo, Jiří,  |d 1958-  |7 xx0008592  |4 aut 
245 1 0 |a Praha a Brno /  |c Jiří Sádlo 
264 1 |a Praha :  |b Kodudek,  |c 2015 
300 |a 161 stran 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
655 7 |a české povídky  |7 fd133971  |2 czenas 
655 9 |a Czech short stories  |2 eczenas 
CAT |a CHLADILOVA  |b 02  |c 20160310  |l MUB01  |h 0823 
CAT |a SVOBODOVA  |b 02  |c 20160311  |l MUB01  |h 0959 
CAT |a BART  |b 02  |c 20160401  |l MUB01  |h 1241 
CAT |c 20160811  |l MUB01  |h 1143 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2358 
M54 |a 885.0 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2016-08-11 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 885.0-SÁDL1-1  |5 2571603149  |4 *  |8 20160310  |f 74  |f Měsíční  |r 20160310  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 VVFSS  |b volný výběr  |3 O2-397  |5 4240776259  |8 20160608  |f 74  |f Měsíční  |q 20170825  |r 20160608  |s grant 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 885.0-SÁDL1-1  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 4  |j VYBER 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c volný výběr  |d O2-397  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 7  |j VVFSS