Přínos bronchoskopické metody narrow band imaging v diagnostice a sledování nemocných s nádory plic - Ondrejka, Gustáv (2015)
Práce hodnotí bronchoskopickou metodu - narrow band imaging (NBI) v diagnostice plicního karcinomu. Srovnává přesnost NBI bronchoskopie a bronchoskopie v bílém světle (white light, WL) pro diagnózu zhoubného nádoru a těžké dysplázie.