Kinematika a dynamika hmotného bodu v otázkách a odpovědích - Řiháková, Eliška (2016)
Cílem této bakalářské práce je formou otázek a odpovědí sestavit ucelený opakovací či učební text z oblasti kinematiky a dynamiky hmotného bodu. Práce je formulovaná na středoškolské úrovni a může posloužit k opakování nebo jako doplněk k výkladu. V textu jsou zařazeny také otázky nebo úkoly k zamyšlení, které by měly napomoci pochopení daného pojmu.