Zmluva o poskytovaní softvéru ako služby - Hrabčáková, Barbora (2015)
Cieľom práce je prispieť k zvýšeniu právneho povedomia užívateľov a poskytovateľov služieb v oblasti cloud computingu, najmä v oblasti poskytovania softvéru ako služby, a to predovšetkým formou priblíženia súčasnej zmluvnej praxe a stavu soft law v predmetnej oblasti. Práca je rozčlenená na všeobecnú a zvláštnu časť.