Nekalosoutěžní přetahování zaměstnanců a jiných spolupracovníků - Tomášek, Jaroslav (2015)
Tématem této práce je přetahování a lákání zaměstnanců a jiných spolupracovníků jednotlivých subjektů účastnících se hospodářské soutěže jako jeden z typických projevů zabraňovací soutěže. Práce se zabývá československou, českou, německou a rakouskou judikaturou a právní naukou.