Aplikace metod risk managementu na vlastní realitní holding - Staněk, Petr (2015)
Dizertační práce hodnotí pojem risk management a jak mohou být vhodně aplikovány různé teorie řízení rizik do praxe v realitním holdingu. Práce dále popisuje a analyzuje právní rizika, která nejčastěji hrozí při činnosti realitního holdingu. V práci je detailně popsán institut kupní smlouvy a její význam pro řízení rizika realitního holdingu.