Představenstvo akciové společnosti - Míčková, Zita (2015)
S ohledem na velmi široké téma práce a její předepsaný rozsah jsem si neklada za cíl podrobně rozebrat veškeré otázky týkající se principů fungování představenstva akciové společnosti. Cílem bylo v přiblížit v ucelených blocích základní aspekty, které se k představenstvu akciové společností váží, a to zejména s ohledem na změny, které vnesla jako vítr do našeho právního řádu rekodifikace s účinností od 1.1.2014.