Ochrana spotrebiteľa inštitútmi civilného práva procesného - Kotrecová, Alexandra, 1982- (2015)
Práca podáva výklad o inštitútoch, ktoré poskytujú ochranu spotrebiteľovi v civilnom procese. Práca sa zameriava na rozbor vybraných inštitútov podľa stavu de lege lata a v kontexte zistených nedostatkov formuluje závery de lege ferenda.