Nákupní centra v Brně-geografická analýza dostupnosti - Sedláček, Marek (2016)
Tato práce se věnuje problematice nákupních center ve městě Brně. Konkrétně pak jejich lokalizačním faktorům s důrazem na dopravní polohu a dostupnost nejen v rámci města, ale také jeho zázemí, a to jak z pohledu individuální dopravy, tak městské hromadné dopravy. Na základě vymezených kritérií a systému hodnocení, je vytvořena komplexní metodologie a prohloubení analýz vytvořených autorem v předchozí bakalářské práci.