Liptovský Mikuláš - zhodnocení východisek místního a regionálního rozvoje - Kuska, Ján; Andráško, Ivan; Masarykova univerzita. Geografický ústav (2016)
Hlavnou témou diplomovej práce, je zhodnotenie východísk miestneho a regionálneho rozvoja mesta Liptovský Mikuláš. Zreteľ bol braný najmä na súčasné strategické plánovacie dokumenty mesta. Cieľom je zhodnotiť tieto rozvojové plány, ich plnenie a ďalšie smerovanie. Súčasťou práce je aj stručná formulácia možnej perspektívy ďalšieho rozvoja mesta a regiónu.
The main subject of the thesis is to evaluate the resources of local and regional development of the city Liptovský Mikuláš. Mainly actual strategic planning documents were took into account.The goal is to evaluate these development plans , their implementation and the next direction for development. Brief formulation of possible prospects for further develompent of the city and the region is also part of the work.
Vedoucí práce: Ivan Andráško
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 2016
Keywords: regionální rozvoj -- Slovensko; regional development -- Slovakia; Liptovský Mikuláš (Slovensko); Liptovský Mikuláš (Slovakia); diplomové práce; master's theses