Práva na označenie a nekalá súťaž na internete - Prepirová, Silvia (2014)
Predmetom práce je problematika práv na označenie a nekalej súťaže na internete, ako i možnosti ich právnej ochrany pred závadnými súťažnými praktikami na internete.