Vliv nových unijních směrnic na zadávání veřejných zakázek v České republice - Hanuš, Martin (2014)
Disertační práce se věnuje novým unijním zadávacím směrnicím a rozebírá jejich dopad na budoucnost veřejných zakázek v České republice, přičemž znění směrnic porovnává se stávajícím zněním zákona o veřejných zakázkách.