Analýza systému přijímání zaměstnanců ve společnosti - Suchánek, Jiří; Galvas, Milan, 1949-2022; Masarykova univerzita. Právnická fakulta (2013)
Tato disertační práce je zaměřena na analýzu procesu přijímání zaměstnanců. V první části práce jsem se zaměřil na vybrané téma z obecného hlediska, tedy zejména na obecné právní předpisy, které vymezují proces přijímání zaměstnanců, s ohledem na ochranu osobnosti potenciálního uchazeče o zaměstnání a ochranu jeho osobních údajů. Druhá část práce je zaměřena na analýzu řízení pracovního procesu jako celku, jehož nedílnou součástí je také systém přijímání zaměstnanců, a to u konkrétního zaměstnavatele.
In the first part of this paper the writer focuses on selected topics in general terms, that are particular to the general laws, which define the process of recruiting staff, so-called pre-contractual relations, with regard to the privacy of potential candidates for employment and protection of their personal data. In the second part of this paper you can find the analysis of labour management processes as a whole, which is an integral part of the recruitment system of the particular employer.
Dizertace (LL.M.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2013
Vedoucí práce: Milan Galvas
Anglické resumé
Keywords: přijímací řízení; zaměstnanci; employee selection; employees; závěrečné práce; final theses