Analýza systému přijímání zaměstnanců ve společnosti - Suchánek, Jiří (2013)
Tato disertační práce je zaměřena na analýzu procesu přijímání zaměstnanců. V první části práce jsem se zaměřil na vybrané téma z obecného hlediska, tedy zejména na obecné právní předpisy, které vymezují proces přijímání zaměstnanců, s ohledem na ochranu osobnosti potenciálního uchazeče o zaměstnání a ochranu jeho osobních údajů. Druhá část práce je zaměřena na analýzu řízení pracovního procesu jako celku, jehož nedílnou součástí je také systém přijímání zaměstnanců, a to u konkrétního zaměstnavatele.