Vybraná nekalosoutěžní jednání v prostředí elektronických komunikací - Maštálka, Ivan (2013)
Práce se zabývá vybranými jednáními v prostředí elektronických komunikací z pohledu české právní úpravy proti nekalé soutěži. Pojednáno je především o soudcovských skutkových podstatách spočívajících zejména v parazitování, zabraňovací soutěži, šíření nevyžádaných obchodních sdělení (spam) a nekalosoutěžních jednáních realizovaných v rámci internetových vyhledávačů a sociálních sítí.