Matouš : deník z let 2003-2006 /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Cieslar, Jiří, 1951-2006 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Torst, 2015
Edition:Vydání první
Subjects:
LEADER 02172nam a22005657i 4500
001 MUB01006357405
003 CZ BrMU
005 20160330055742.0
008 160125s2015 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2016-05-20 
015 |a cnb002775396 
020 |a 978-80-7215-512-5 
040 |a BOD001  |b cze  |e rda 
072 7 |a 791  |x Film. Cirkus. Lidová zábava  |2 Konspekt  |9 3 
080 |a 791.32.072.3-051  |2 MRF 
080 |a (437.3)  |2 MRF 
080 |a 82-95-051  |2 MRF 
080 |a (093.3)  |2 MRF 
080 |a (0:82-94)  |2 MRF 
100 1 |a Cieslar, Jiří,  |d 1951-2006  |7 jn20000400416  |4 aut 
245 1 0 |a Matouš :  |b deník z let 2003-2006 /  |c Jiří Cieslar 
250 |a Vydání první 
264 1 |a Praha :  |b Torst,  |c 2015 
300 |a 513 stran 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
600 1 7 |a Cieslar, Jiří,  |d 1951-2006  |7 jn20000400416  |2 czenas 
648 7 |a 20.-21. století  |7 ch462155  |2 czenas 
650 0 7 |a filmoví kritici  |7 ph191899  |z Česko  |y 20.-21. století  |2 czenas 
650 0 7 |a literární kritici  |7 ph122388  |z Česko  |y 20.-21. století  |2 czenas 
650 0 9 |a film critics  |z Czechia  |y 20th-21st centuries  |2 eczenas 
650 0 9 |a literary critics  |z Czechia  |y 20th-21st centuries  |2 eczenas 
655 7 |a deníky  |7 fd132006  |2 czenas 
655 7 |a autobiografické vzpomínky  |7 fd131854  |2 czenas 
655 9 |a diaries  |2 eczenas 
655 9 |a autobiographical reminiscences  |2 eczenas 
CAT |a CHLADILOVA  |b 02  |c 20160125  |l MUB01  |h 1352 
CAT |a HOLOUBKOVA  |b 02  |c 20160307  |l MUB01  |h 1556 
CAT |a BART  |b 02  |c 20160330  |l MUB01  |h 0557 
CAT |c 20160520  |l MUB01  |h 1033 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2357 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1017 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 2004 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1243 
M54 |a 791.43c 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2016-05-20 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 791.43c-CIES1-1  |5 2571601081  |4 *  |8 20160125  |f 74  |f Měsíční  |r 20160125  |s kup 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 791.43c-CIES1-1  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j VYBER