Meióza u čeledi Bovidae: mezidruhové srovnání meiotické synapse a rekombinace meiotických chromozomů - Šebestová, Hana (2015)
Cílem projektu je srovnat průběh meiózy u samců příbuzných druhů čeledi Bovidae při znalosti odlišností jejich karyotypu. Hlavní metody jsou molekulární cytogenetika, imunofluorescence, FISH.