Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Maurerův výběr :
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Maurerův výběr : Grand restaurant 2015 /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři:
Maurer, Pavel, 1959-
(Autor)
,
Kalista, Lukáš
(Autor)
,
Kulhavý, Milan
(Autor)
,
Maurerová, Anna
(Autor)
,
Maurerová, Monika
(Autor)
,
Paduchová, Marta
(Autor)
,
Slámová, Mirka
(Autor)
,
Syrovátka, Jiří
(Autor)
,
Valečková, Jaromíra
(Autor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Čeština
Vydáno:
Praha :
MauMau,
2014
Vydání:
První vydání
Témata:
gastronomie
kuchařství
restaurace
gastronomy
restaurants
příručky
handbooks and manuals
Přejít na ObalkyKnih.cz
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
381 stran : ilustrace ; 17 cm
ISBN:
978-80-87608-05-0
Podobné jednotky
The global Japanese restaurant : mobilities, imaginaries, and politics /
Vydáno: (2023)
The culinary handbook : the most complete and serviceable reference book to things culinary ever published /
Autor: Fellows, Charles
Vydáno: (1904)
Pyré : magazín ochutiach, farbách, vôňach a tvárach
Vydáno: (2013)
Ī geusī tīs mnīmīs : anamnīseis kai exomologīseis enos kritikou estiatoriōn /
Autor: Epikouros
Vydáno: (2014)
Jídlo : dějiny chuti /
Vydáno: (2008)
×
Načítá se...