Sledování bolesti u pacientů po totální endoprotéze kolene - Musilová, Veronika (2015)
Bakalářská práce je zaměřena na sledování bolesti u pacientů po totální endoprotéze kolene. V teoretické části je popsána bolest, její definice, terminologie, dělení a léčba. Dále bolest v ošetřovatelské praxi a poslední součástí teoretické části je popis totální endoprotézy kolene, vyšetření, indikace vedoucí k operaci, příprava pacienta na výkon a pooperační péče. Empirická část obsahuje analýzu a interpretace výsledků průzkumného šetření formou anonymních dotazníků, které jsou zobrazeny v tabulkách a grafech.