Kvalita života pacientů po infarktu myokardu - Beranová, Markéta (2015)
Bakalářská práce je zaměřena na zjišťování kvality života pacientů po prodělaném infarktu myokardu. První, teoretická, část práce je zaměřena na problematiku infarktu myokardu, vznik, léčbu a komplikace. Také je zde část zaměřená na význam kvality života. Druhá část práce se věnuje interpretaci získaných výsledků dotazníkového šetření o hodnocení kvality života pacientů po infarktu myokardu jako celku a na úrovni emocionální, fyzické a sociální. Z průzkumu vyplývá, že větší část pacientů po prodělaném infarktu myokardu hodnotí kvalitu svého života kladně. Konkrétní výsledky šetření jsou prezentovány v tabulkách a grafech.