Kvalita předoperační přípravy dítěte z pohledu anesteziologické sestry - Bartasová, Růžena (2015)
Bakalářská práce zjišťuje kvalitu předoperační přípravy dítěte k elektivnímu zákroku. Teoretická část popisuje průběh předoperační přípravy dítěte a jeho zajištění v intraoperačním období. V empirické části jsou pomocí metod retrospektivní analýzy dat z otevřené zdravotnické dokumentace a pozorování anesteziologickou sestrou identifikována potenciální rizika poškození pacienta během celkové anestezie.