Aplikace mezinárodního práva na kybernetické operace jako problém české kybernetické bezpečnosti - Harašta, Jakub, 1988- (2015)
Práce se zaměřuje na propojení české národní kybernetické bezpečnosti s požadavkem na regulaci kybernetických operací mezinárodním právem. Zvláštní část práce představuje vzorovou aplikaci vybraných norem ius ad bellum a ius in bello na kybernetické operace.