Vnitřní lékařství. Díl 2 /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Bureš, Jan, 1954- (Author), Horáček, Jiří, 1952- (Author), Malý, Jaroslav, 1946- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Galén, 2014
Edition:2., přepracované a rozšířené vydání
Subjects:
LEADER 02560cam a22005897i 4500
001 MUB01006343863
003 CZ BrMU
005 20200405002501.0
008 150702s2014 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2016-03-09 
020 |a 978-80-7492-145-2 
040 |a BOD003  |b cze  |e rda  |d BOD114 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |2 Konspekt  |9 14 
072 7 |a 37.016  |x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice  |2 Konspekt  |9 22 
080 |a 616.1/.6  |2 MRF 
080 |a (075.8)  |2 MRF 
100 1 |a Bureš, Jan,  |d 1954-  |7 nlk19990073060  |4 aut 
245 1 0 |a Vnitřní lékařství.  |n Díl 2 /  |c Jan Bureš, Jiří Horáček, Jaroslav Malý et al. 
250 |a 2., přepracované a rozšířené vydání 
264 1 |a Praha :  |b Galén,  |c 2014 
300 |a Strana 545-1180, xxxv :  |b ilustrace 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Obsahuje rejstříky 
521 8 |a Určeno odborné veřejnosti 
650 0 7 |a vnitřní lékařství  |7 ph116595  |2 czenas 
650 0 9 |a internal medicine  |2 eczenas 
655 7 |a učebnice vysokých škol  |7 fd133772  |2 czenas 
655 9 |a textbooks (higher)  |2 eczenas 
700 1 |a Horáček, Jiří,  |d 1952-  |7 nlk19990073252  |4 aut 
700 1 |a Malý, Jaroslav,  |d 1946-  |7 nlk19990073524  |4 aut 
CAT |a CECHOVA  |b 02  |c 20150702  |l MUB01  |h 1142 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20150826  |l MUB01  |h 1351 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0549 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20160107  |l MUB01  |h 1145 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20160208  |l MUB01  |h 1502 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20160211  |l MUB01  |h 1125 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20160301  |l MUB01  |h 2328 
CAT |c 20160303  |l MUB01  |h 1235 
CAT |c 20160308  |l MUB01  |h 1507 
CAT |c 20160309  |l MUB01  |h 1109 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20161212  |l MUB01  |h 2233 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20200405  |l MUB01  |h 0025 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1015 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 2002 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1239 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2016-03-09 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.2/.3-BURE  |6 3147065421  |5 3147065421  |8 20150826  |f 70  |f Prezenční  |g 2015-1160  |h 2. díl  |r 20150826  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.2/.3-BURE  |6 3147065422  |5 3147065422  |8 20150826  |f 74  |f Měsíční  |g 2015-1160  |h 2. díl  |r 20150826  |s kup 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - volný výběr  |d 613.2/.3-BURE  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 10  |j VV