Úvod do teorie magických grafů - Mošťková, Ivana (2015)
Tato bakalářská práce se věnuje magickým objektům, jako jsou čtverce, obdélníky a grafy. Práce je rozdělena do dvou kapitol. První kapitola se věnuje magickým čtvercům a magickým obdélníkům, podává odpověď na otázku jejich existence a popisuje jejich konstrukce. Hlavním cílem druhé kapitoly i celé této práce je zavedení pojmu magického grafu a ilustrace jednotlivých typů magických grafů.