Vypracování kapitoly pro učebnici středoškolské chemie - Cholevová, Jana (2015)
Tato bakalářská práce obsahuje učební text pro studenty středních škol a gymnázií na téma Areny. Tento text neobsahuje pouze teoretický výklad dané látky, ale najdeme v něm i příklady k procvičování, řešené příklady, motivační pasáže a další zajímavosti. Součástí práce je dále příručka pro učitele, která obsahuje další příklady k procvičování, návrhy laboratorních cvičení a zajímavosti na dané téma. Učební text i učitelská příručka byly poskytnuty učitelům k vyzkoušení v reálné výuce. Zhodnocení poskytnutých materiálů, jehož výsledky jsou v práci prezentovány, bylo provedeno pomocí dotazníkového šetření.