Vypracování kapitoly pro učebnici středoškolské chemie - Hrubá, Jana (2015)
V rámci zpracování této bakalářské práce byl vytvořen učební text pro střední školy a bylo provedeno jeho zhodnocení na dvou vybraných středních školách. Tematicky je text zaměřen na dusíkaté deriváty uhlovodíků, aminy a nitrosloučeniny. Výukový text je doplněn větším počtem příkladů k danému tématu. Součástí práce je příručka určena pro učitele středních škol.